Header5.jpg

naartopbakkers

Onze huisspecialiteit

Verantwoord genieten. Dat doe je met deze duurzame lunches van ambachtelijke kwaliteit met veel smaak. Onze Huisspecialiteiten zijn om de vingers bij op te eten. En nog verantwoord ook.

Op maat
We zijn trots op onze Huisspecialiteit. Daarom bespreken we met plezier met u hoe we speciaal voor u een Huisspecialiteit op maat maken.

Duurzame Huisspecialiteiten
Onze Huisspecialiteiten zijn gemaakt van overwegend biologisch bruin en volkoren brood. En belegd met het lekkerste biologische beleg. Onze partners gebruiken voor de vangst van de dag vanzelfsprekend duurzame vis. Wij volgen hierbij de viswijzer waardoor de vis gegarandeerd afkomstig is uit duurzame visserij. Overigens gebruikt Lunch Service enkel scharreleieren voor zijn lunches.

Onze Selectie van de Maand
Naast onze ‘gewone’ Huisspecialiteiten bieden we u ook maandelijks een speciaal geselecteerde Selectie van de Maand, die aansluit bij de actualiteit.

Onze Specialiteit van het Seizoen
Viermaal per jaar verrassen we u met onze Specialiteit van het Seizoen. Een heerlijke lunch met producten, die we alleen in dat ene seizoen kunnen oogsten, plukken, bakken en vangen.

Onze Streekspecialiteiten
De partners van Lunch Service vindt u in het gehele land. Daarom bieden zij u – samen met hun vaste regionale leveranciers – hun eigen Streekspecialiteiten. Bijvoorbeeld met ingrediënten of vakmanschap, dat alleen in die regio beschikbaar is. Heerlijk en authentiek. Met respect voor de ambachtelijke productiewijze en volgens oma’s recept.

Op schaal, in een mand en als lunchpakket
U kunt onze Huisspecialiteiten bestellen in een sfeervolle mand, op een mooie schaal of als lunchpakket.