Header4.jpg

naartopbakkers

Disclaimer

Lunch Service Nederland BV heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van deze website. Desondanks kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend en accepteert Lunch Service Nederland geen aansprakelijkheid voor eventuele onvolledigheden of onjuistheden in de informatie of voor schade, dan wel andersoortige gevolgen die voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik of het niet beschikbaar zijn van de informatie op deze website.

Deze website kan (hyper)links naar andere websites bevatten die niet onder controle staan Lunch Service Nederland. Lunch Service Nederland is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. De auteursrechten en alle andere (intellectuele eigendoms-)rechten met betrekking tot deze website, waaronder onder meer begrepen software, audio, video, tekst en foto’s behoren toe aan Lunch Service Nederland of haar licentiegevers.

Lunch Service Nederland BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder nummer 24381946. Op opdrachten aan en levering door Lunch Service Nederland zijn de algemene voorwaarden van Lunch Service Nederland van toepassing. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland. Door de websites van Lunch Service Nederland BV te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Het beeld- en woordmerk Lunch Service Nederland is eigendom van Lunch Service Nederland BV.

logolsn


Neem voor informatie contact op met Lunch Service Nederland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon via 055-599 82 22.© 2010, Lunch Service Nederland BV, Saba 10 te 7332 BH Apeldoorn