Header1.jpg

naartopbakkers

Onze ingrediënten

We werken duurzaam en direct samen met onze bakkers, slagers en andere versleveranciers. Die hechte en korte lijnen garanderen u belegde broodjes die we krakend vers bakken, kruiden die we geurend vers plukken en beleg dat we flitsend vers snijden, slechts minuten voor het op uw broodjes belandt. Zodat uw eters volop genieten van de lekkerste, verse belegde broodjes van Nederland.

 

Brood

Het lekkerste brood is vers gebakken. Daarom bakt Lunch Service haar eigen krokante broodjes. En bezorgen onze bakkers iedere dag ’s ochtends de nog warme broodjes vers in onze keukens.


Het assortiment varieert van zachte Hollandse broodjes en stoere boterhammen tot krokante Franse en gekruide Italiaanse broodvarianten.


We stellen vanzelfsprekend hoge eisen aan de kwaliteit van ons brood. Daarom staan onze bakkers onder voortdurende controle van het Nederlands Bakkerij Centrum, de onafhankelijke instelling die al 100 jaar de kwaliteit van brood controleert.

 

 

 

kaas

 

Kaas

De kaasmakers van Lunch Service besteden veel zorg en vakmanschap aan het maken van heerlijke kazen van bijzondere kwaliteit.

We gebruiken zeer uiteenlopende harde en zachte kazen in onze lunches: van oude kaas en komijnekaas tot roomkaas en monchou.

 

 

 

vleeswaren

 

Vleeswaren


De slagers van Lunch Service verstaan hun vak. Zij garanderen u ambachtelijke vleeswaren van onderscheidende kwaliteit met originele recepturen. Uw eters kunnen bijvoorbeeld genieten van vleeswaren zoals: rookvlees, fricandeau,rosbief en beenham.

 

 

 

vis

 

Vis

De vis in de lunches van Lunch Service zijn spartelvers. Als de verse vis wordt geleverd, voelt het door de zilte lucht alsof we ons bedrijf aan zee hebben.

Met ingang van 1 januari 2010 gebruikt Lunch Service alleen duurzame vis, wij volgen hierbij de viswijzer waardoor de vis gegarandeerd afkomstig is uit duurzame visserij. En dat is hard nodig voor de bescherming van vispopulaties en het behoud van de vissector.

Dat is ook de reden waarom Lunch Service met ingang van 1 januari 2010 haar broodjes niet meer belegd met paling.

 

 

 

eieren

 

Eieren

De met recht kakelverse eieren op de broodjes van Lunch Service zijn allemaal scharreleieren. Deze eieren komen van kippen die vrij rondlopen en in schuren leven met legnesten, zitstokken, strooisel op de grond en daglicht door de ramen. Wij denken, dat we het verschil kunnen proeven.

 

 

 

sla

 

Sla & kruiden

De groenteboeren van Lunch Service leveren ons smakelijke slasoorten en kruiden van het seizoen. Kruiden, die we vers plukken. Luttele minuten voor we ze op uw broodje leggen. Zodat ze geurig vers in uw mond belanden.